BESOB'TAN ‘HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

BESOB

Aşanel ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Karesi ve Altıeylül İlçe Başkanlarına ‘Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Aşanel ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Karesi ve Altıeylül İlçe Başkanlarına ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Balıkesir’in Büyükşehir olması nedeniyle merkezde kurulan Karesi ve Altıeylül İlçelerinin teşkilatları da oluşmaya başladı. AK Parti teşkilatları geçtiğimiz günlerde Ahilik Haftası’nda BESOB’u ziyaretinin ardından BESOB Yönetimi de yeni kurulan AK Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir ve Altıeylül İlçe Başkanı Hasan Şafak hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karesi teşkilatında Başkan Kemal Aydemir, İbrahim Candan, Hakan Efe, Semih Kırmızılıoğlu, Süleyman Tosun ve Tuncay Yıldız hazır bulundu.

Ziyarette Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir “Yeni teşkilatlanmamız devam ediyor. Oda başkanlarının yerel yönetimlerde istifa etmeden aday olması konusunda bir mağduriyetleri var. Oda başkanlarının esnaf teşkilatını temsilen Belediye Meclislerinde muhakkak olmalarını biz arzu ediyoruz. Sizlerin temsil kabiliyeti bizler için çok önemli. Ankara’da bununla ilgili bir çalışma yapılacak. İnşallah olumlu bir yanıt bekliyoruz.  Esnaf Odaları Birliği çok büyük bir sivil toplum örgütü. Balıkesir’de 43 binin üzerinde üyesi bulunuyor” dedi.

BESOB Başkan Vekili Necdet Erkan “Bir arkadaşımız Yüksek Seçim Kurulu’na şahsen bir başvuruda bulunarak talihsiz bir yazı yazdı. Bu da bizleri zor durumda bıraktı. Esnaf teşkilatından en az bir arkadaşımızın Büyükşehir Meclisi’nde bizim sesimiz olmasından yanayız” dedi.

Karesi ilçe teşkilatının ardından AK Parti Altıeylül İlçe teşkilatına da ziyarette bulunan BESOB heyetini Başkan Hasan Şafak karşıladı. Hayırlı olsun ziyaretinden memnun olduklarını belirten Başkan Şafak “Belediye Başkanlığı için aday adaylığı ile ilgili süreç 1 Kasım’a kadar devam ediyor. Başvurular bizi memnun ediyor. 2009 seçimlerinde kaybettiğimiz yerel seçimlerde Balıkesir’i mercek altına aldık.

Gerek Genel Merkezimiz gerekse teşkilatlarımız anketler ve kamuoyu yoklamaları ile çok önemli bir süreç yaşıyoruz. Balıkesir’in gen haritasını çıkardık. Yeni ilçelerimiz olan Karesi ve Altıeylül’e sıfırdan hizmete başlayacak olan belediye hizmeti için yeni seçilen kadroların bir süre sıkıntı çekeceğini tahmin ediyoruz. Onları bekleyen bir çok hizmet var. Seçilecek başkan arkadaşlarımız Önceki Belediye Başkanımız Sabri Uğur’u örnek almalarını istiyoruz. Nasıl hizmet yapılır ondan öğrensinler. Mahalle ve köylerde çalışmalarımızla takdir kazanıyoruz. Her yer gittiğimiz yerde vatandaş bizden hizmet istiyor” dedi.

Altıeylül İlçe Başkanı Hasan Şafak ve Yusuf Şanal, Ercan Gültekin, Esengül Yıldırım, Sıttiye Birsen Işık, Nurullah Kaya ziyarette hazır bulundular.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı